2007: χρήση τεχνολογιών αιχμής και εφαρμογή των πιο αυστηρών προδιαγραφών παγκοσμίως σε όλο το φάσμα της ακτινοδιαγνωστικής

2014: ολοκληρωμένη διαγνωστική προσέγγιση στη σύγχρονη βιοπαθολογία και μοριακή βιολογία

2017: ανάπτυξη των IN VIVO εφαρμογών πυρηνικής ιατρικής που πραγματοποιούνται με την χρήση γ camera

2019: ανάπτυξη ψηφιακής εφαρμογής ProMiSi σε συνεργασία με την MedLab (Μονάδα Ιατρικής Τεχνολογίας & Ευφυών Πληροφοριακών Συστημάτων) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

2020: δημιουργία νέου διαγνωστικού κέντρου στην οδό Σταδίου 2 στα Ιωάννινα με εξειδίκευση στις υπερηχογραφικές εξετάσεις όλων των ειδών, στα έγχρωμα triplex αγγείων, και στον μαστό με δυνατότητα 3D ψηφιακής τομοσύνθεσης.
   


   
 

Στο εργαστήριο μας πραγματοποιούνται εξετάσεις ανίχνευσης SARS-CoV-2 με μοριακή τεχνική PCR που εξασφαλίζει την μέγιστη ακρίβεια στην ανίχνευση του κορωνοϊού.

Επίσης πραγματοποιούνται εξετάσεις ανίχνευσης αντισωμάτων COVID 19.


περισσότερες πληροφορίες...

   
   

ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ - ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΦΟΡΑΜΕ ΜΑΣΚΑ, ΚΡΑΤΑΜΕ ΑΠΟΣΤΑΣΕΙΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ.

ΕΠΙΠΛΕΟΝ:

ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (2651064666 ΚΑΙ 2651064626). ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ.

ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ (ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) ΑΚΥΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ.

ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΣΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.

   

   
 

Τον Ιανουάριο του 2020 δημιουργήθηκε το Κέντρο Απεικόνισης Μαστού και Υπερήχων - Ιπποκράτειο Ιωαννίνων.

Πρόκειται για ένα νέο υπερσύγχρονο διαγνωστικό κέντρο με εξειδίκευση στις εξετάσεις του μαστού (3D τομοσύνθεση μαστών, ψηφιακή μαστογραφία, ελαστογραφία μαστών) αλλά και των υπολοίπων υπερήχων (υπερηχογραφήματα όλων των κατηγοριών, έγχρωμα triplex αγγείων και ελαστογραφίες ήπατος και θυρεοειδούς) καθώς και στην μέτρηση οστικής πυκνότητας.


περισσότερες πληροφορίες...

   

   

Το ProMiSi είναι ένα έργο χρηματοδοτούμενο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος "ΗΠΕΙΡΟΣ" 2014-2020.

Το ProMiSi στοχεύει στην ανάπτυξη μίας υπηρεσίας η οποία θα επιτρέψει σε νευρολόγους, ακτινολόγους, κλινικούς ερευνητές και διαγνωστικά κέντρα να εξάγουν αξιόπιστες και αντικειμενικές ποσοτικές μετρήσεις από εικόνες μαγνητικής τομογραφίας και θα τους οδηγήσει έγκαιρα και ασφαλέστερα στην λήψη απόφασης σχετικά με την εκτίμηση του σταδίου της νόσου και την παρακολούθηση της εξέλιξης της πολλαπλής σκλήρυνσης

Φορείς του παρόντος επιχειρηματικού σχεδίου είναι  το ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ (συντονιστής) και το ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ

περισσότερες πληροφορίες...
   

   

Υλοποίηση έργου εξυγχρονισμού στα πλαίσια του του έργου με κωδικό Ν4ΜΜ – 01980 στη Δράση «Αναβάθμιση πολύ μικρών & μικρών επιχειρήσεων για την ανάπτυξη των ικανοτήτων τους στις νέες αγορές» του Ε.Π. Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ), ΕΣΠΑ 2014 – 2020, με συνολικό προϋπολογισμό 244.194,89€, επιχορηγούμενο προϋπολογισμό 200.000€ και αναλογούσα δημόσια χρηματοδότηση 100.000€.

περισσότερες πληροφορίες...

   

   
 
Τον Σεπτέμβρη του 2017 ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση της γ-camera Symbia SIEMENS και του σταθμού εργασίας Syngo MI workplace SIEMENS και ξεκίνησε η λειτουργία του τμήματος πυρηνικής ιατρικής.

περισσότερες πληροφορίες...
   

   
 
Τον Φεβρουάριο του 2017 εγκαταστάθηκε ο νέος μαγνητικός τομογράφος PHILIPS ACHIEVA NOVA 1.5 με το εντελώς καινούριο release 5.2.

Οι εξετάσεις μαγνητικής τομογραφίας πραγματοποιούνται πλέον σε ένα άνετο και απόλυτα φιλικό περιβάλλον με την χρήση ενός υπερσύγχρονου συστήματος φωτισμού και ήχου.

περισσότερες πληροφορίες...
   

   
 
Τον Φεβρουάριο του 2017 προμηθευτήκαμε και τον τέταρτο υπερσύγχρονο υπερηχοτομογράφο Samsung RS80 Prestige.

Ο Samsung RS80 Prestige ενσωματώνει την ραγδαία εξέλιξη στην τεχνολογία των υπερηχοτομογραφικών μηχανημάτων και δίνει τη δυνατότητα πραγματοποίησης λεπτομερών εξετάσεων αλλά και εφαρμογής νέων μεθόδων, όπως της χρήσης σκιαγραφικών μέσων και ελαστογραφίας.


περισσότερες πληροφορίες...

   

   
 
Τον Μάρτιο του 2016 εγκαταστάθηκε ο υπερσύγχρονος ορθοτομοπαντογράφος και Cone Beam CT VILLA Rotograph EVO 3D CBCT 3 in 1 Imaging System.

Η τεχνολογία Cone Beam Computed Tomography εξασφαλίζει ελάχιστες δόσεις και υψηλότατη διακριτική εικανότητα στην τρισδιάστατη απεικόνιση γνάθου (dental), προσφέροντας ολοκληρωμένη βοήθεια στην εργασία του οδοντίατρου, του ορθοδοντικού, του γναθοχειρουργού.


περισσότερες πληροφορίες...
   

   
 
Τον Μάϊο του 2016 εγκαταστάθηκε το ασύρματο high end FFD KONIKA MINOLTA AERO DR PREMIUM (το δεύτερο ψηφιακό του εργαστηρίου).

Η τεχνολογία άμορφου πυριτίου και η χρήση καινοτόμων αλγορίθμων δίνει την δυνατότητα για ακόμα υψηλότερη διακριτική ικανότητα στις ψηφιακές ακτινογραφίες με ταυτόχρονη σημαντική περαιτέρω μείωση των δόσεων ακτινοβολίας.


περισσότερες πληροφορίες...
   


   
 
Το φθινόπωρο του 2016 εγκαταστάθηκε στο βιοπαθολογικό και μικροβιολογικό εργαστήριο η νέα σειρά αναλυτών της SIEMENS ADVIA και DIMENSION που προσφέρουν κορυφαία αξιοπιστία και ταχύτητα.

περισσότερες πληροφορίες...
   

   
 
Από το 2007 έως σήμερα προχωρήσαμε 2 φορές σε αντικατάσταση των ψηφιακών μας μαστογράφων προκειμένου να εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή ποιότητα σε συνδυασμό με την μικρότερη επιβάρυνση σε ακτινοβολία.

περισσότερες πληροφορίες...
   

   
 
Ο αξονικός τομογράφος Philips Brilliance 64 του εργαστηρίου μας αποτελεί την πλέον σύγχρονη επιλογή που διασφαλίζει άριστη απεικόνιση και πολύ χαμηλές δόσεις ακτινοβολίας.

Με τον αξονικό τομογράφο 64τομών πραγματοποιείται η εξέταση της αξονικής στεφανιογραφίας (αναίμακτης μεθόδου απεικόνισης των στεφανιαίων αγγείων) καθώς και ολόσωμη αγγειογραφία.
.

περισσότερες πληροφορίες...
   


    Στο διαγνωστικό κέντρο Ιπποκράτειο Ιωαννινων πραγματοποιούνται σχεδόν το σύνολο των εξετάσεων ακτινοδιαγνωστικής, in vivo πυρηνικής ιατρικής με γ camera, μικροβιολογίας και βιοπαθολογίας.

Πιο αναλυτικά πραγματοποιούνται μεταξύ άλλων οι παρακάτω εξετάσεις:
μαγνητική τομογραφία, μαγνητική αγγειογραφία, αξονική τομογραφία, αξονική αγγειογραφία και στεφανιογραφία, ψηφιακή ακτινογραφία, ακτινοσκόπηση, ψηφιακή πανοραμική οδόντων και κεφαλομετρική, τρισδιάστατη αξονική γνάθων (CBCT), ψηφιακή μαστογραφία, υπέρηχος, τρίπλεξ, ελαστογραφία, σαλπιγγογραφία

μικροβιολογικές εξετάσεις, βιοχημικές εξετάσεις, αιματολογικές εξετάσεις, ορμονολογικές εξετάσεις, εξετάσεις μοριακής βιολογίας

σπινθηρογράφημα μυοκαρδίου και σπινθηρογραφήματα λοιπών οργάνων

   .............
πληροφορίες για τις εξεταζόμενους
οι εταιρείες εξοπλισμού
εταιρείες λογισμικού
διασφάλιση ποιότητας υπηρεσιών
πληροφορίες για ιατρούς
προμηθευτές
έρευνα και εξέλιξη
.............
           

 


ΦΩΤΟΥ ΤΖΑΒΕΛΑ 4-10 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
τηλέφωνα: 26510 646 66 - 646 26 fax: 26510 646 96