2006: χρήση τεχνολογιών αιχμής και εφαρμογή των πιο αυστηρών προδιαγραφών παγκοσμίως σε όλο το φάσμα της ακτινοδιαγνωστικής

2014: ολοκληρωμένη διαγνωστική προσέγγιση στη σύγχρονη βιοπαθολογία και μοριακή βιολογία

2017: ανάπτυξη των IN VIVO εφαρμογών πυρηνικής ιατρικής που πραγματοποιούνται με την χρήση γ-camera

2019: ανάπτυξη ψηφιακής εφαρμογής ProMiSi σε συνεργασία με την MedLab (Μονάδα Ιατρικής Τεχνολογίας & Ευφυών Πληροφοριακών Συστημάτων) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

2020: δημιουργία νέου διαγνωστικού κέντρου στην οδό Σταδίου 2 στα Ιωάννινα με εξειδίκευση στις υπερηχογραφικές εξετάσεις όλων των ειδών, στα έγχρωμα triplex αγγείων, και στον μαστό με δυνατότητα 3D ψηφιακής τομοσύνθεσης.

2021: δημιουργία και λειτουργία της νέας υπερσύγχρονης ψηφιακής δικτυακής υπηρεσίας cloud pacs του διαγνωστικού κέντρου. Με την χρήση της υπηρεσίας ο εξεταζόμενος και ο κλινικός ιατρός θα έχει πρόσβαση στις εξετάσεις που τον αφορούν.
   
   


   
   
ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ (2651064666 ΚΑΙ 2651064626). ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΑΠΟΦΕΥΓΟΥΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΩΣΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΤΗΣ ΝΟΣΟΥ.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΡΟΣΕΡΧΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΗ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ.

ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΘΕΙΤΕ ΑΔΙΑΘΕΣΙΑ (ΙΔΙΑΤΕΡΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ) ΑΚΥΡΩΝΕΤΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΑΣ.


      


 
 
Ξεκίνησε η λειτουργία της νέας υπερσύγχρονης ψηφιακή διαδικτυακης πρόσβασης στις εξετάσεις cloud pacs του διαγνωστικού κέντρου.
περισσότερες πληροφορίες...
  TO 2022 Eγκαταστάθηκε και λειτουργεί το νέο μηχάνημα CBCT (3D DENTAL) - ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΟ - ΚΕΦΑΛΟΜΕΤΡΙΚΟ NewTom GiANO HR PROFESSIONAL.
περισσότερες πληροφορίες....
   


 
 
Τον Σεπτέμβρη του 2021 εγκαταστήσαμε το νεό ολοκληρωμένο σύστημα μελέτης απεικονιστικών εξετάσεων Philips Intellispace Portal 12.
περισσότερες πληροφορίες....
  Τον Ιανουάριο του 2020 δημιουργήθηκε το Κέντρο Απεικόνισης Μαστού και Υπερήχων - Ιπποκράτειο Ιωαννίνων.
περισσότερες πληροφορίες...
   


 
 
Τον Σεπτέμβρη του 2017 ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση της γ-camera Symbia SIEMENS και ξεκίνησε η λειτουργία του τμήματος πυρηνικής ιατρικής.
περισσότερες πληροφορίες...
  Τον Φεβρουάριο του 2017 εγκαταστάθηκε ο νέος μαγνητικός τομογράφος PHILIPS ACHIEVA NOVA 1.5 με το εντελώς καινούριο release 5.2.
περισσότερες πληροφορίες...
   


 
 
Τον Φεβρουάριο του 2017 προμηθευτήκαμε τον υπερσύγχρονο υπερηχοτομογράφο Samsung RS80 Prestige.
περισσότερες πληροφορίες...
  Τον Μάϊο του 2016 εγκαταστάθηκε το ασύρματο high end FFD KONIKA MINOLTA AERO DR PREMIUM.
περισσότερες πληροφορίες...
   


 
 
Το φθινόπωρο του 2016 εγκαταστάθηκε στο βιοπαθολογικό εργαστήριο η νέα σειρά αναλυτών της SIEMENS ADVIA και DIMENSION.
περισσότερες πληροφορίες...
  Ο αξονικός τομογράφος Philips Brilliance 64 του εργαστηρίου μας διασφαλίζει άριστη απεικόνιση και πολύ χαμηλές δόσεις ακτινοβολίας.
περισσότερες πληροφορίες...
   


 
 
Υλοποίηση έργου εξυΤο ProMiSi στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος "ΗΠΕΙΡΟΣ" 2014-2020.
περισσότερες πληροφορίες...
  Ενίσχυση Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Περιφέρεια Ηπείρου


 
Στο διαγνωστικό κέντρο Ιπποκράτειο Ιωαννινων πραγματοποιούνται σχεδόν το σύνολο των εξετάσεων ακτινοδιαγνωστικής, in vivo πυρηνικής ιατρικής με γ camera, μικροβιολογίας και βιοπαθολογίας.

Πιο αναλυτικά πραγματοποιούνται μεταξύ άλλων οι παρακάτω εξετάσεις:

μαγνητική τομογραφία, μαγνητική αγγειογραφία, αξονική τομογραφία, αξονική αγγειογραφία και στεφανιογραφία, ψηφιακή ακτινογραφία, ακτινοσκόπηση, ψηφιακή πανοραμική οδόντων και κεφαλομετρική, τρισδιάστατη αξονική γνάθων (CBCT), ψηφιακή μαστογραφία, υπέρηχος, τρίπλεξ, ελαστογραφία, σαλπιγγογραφία

μικροβιολογικές εξετάσεις, βιοχημικές εξετάσεις, αιματολογικές εξετάσεις, ορμονολογικές εξετάσεις, εξετάσεις μοριακής βιολογίας

σπινθηρογράφημα μυοκαρδίου και σπινθηρογραφήματα λοιπών οργάνων


 
 
     
     
       
 
   
 


ΦΩΤΟΥ ΤΖΑΒΕΛΑ 4-10 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
τηλέφωνα: 26510 646 66 - 646 26 fax: 26510 646 96