η ταυτότητα του διαγνωστικού κέντρου

 
   


   
   
2006: χρήση τεχνολογιών αιχμής και εφαρμογή των πιο αυστηρών προδιαγραφών παγκοσμίως σε όλο το φάσμα της ακτινοδιαγνωστικής

2014: ολοκληρωμένη διαγνωστική προσέγγιση στη σύγχρονη βιοπαθολογία και μοριακή βιολογία

2017: ανάπτυξη των IN VIVO εφαρμογών πυρηνικής ιατρικής που πραγματοποιούνται με την χρήση γ camera

2019: ανάπτυξη ψηφιακής εφαρμογής ProMiSi σε συνεργασία με την MedLab (Μονάδα Ιατρικής Τεχνολογίας & Ευφυών Πληροφοριακών Συστημάτων) του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων

2020: δημιουργία νέου διαγνωστικού κέντρου στην οδό Σταδίου 2 στα Ιωάννινα με εξειδίκευση στις υπερηχογραφικές εξετάσεις όλων των ειδών, στα έγχρωμα triplex αγγείων, και στον μαστό με δυνατότητα 3D ψηφιακής τομοσύνθεσης.

       

 
   


Το ιατρείο βρίσκεται στην καρδιά του εμπορικού κέντρου, σημείο όπου και εντοπίζονται το σύνολο σχεδόν των ιδιωτικών ιατρείων της πόλης των Ιωαννίνων.

Η περιοχή εξυπηρετείται από πυκνό δίκτυο αστικών και υπεραστικών συγκοινωνιών.

Για την ανάπτυξη των δραστηριοτήτων μας τα τμήματα καταλαμβάνουν χώρο 600 τμ. περίπου. Το κτίριο ανακατασκευάστηκε πλήρως για να γίνει ένα πολυτελές διαγνωστικό κέντρο φιλικό και προσιτό στον ασθενή.

Το 2016 επεκτείναμε τις δραστηριότητες του ιατρείου και στις νέες, πλήρως ανακατασκευασμένες, κτιριακές εγκαταστάσεις, που γειτνιάζουν με το υπάρχον εργαστήριο. Με αυτόν τον τρόπο, πλέον χωρίς κτιριακούς περιορισμούς, αναπτύσουμε απρόσκοπτα τις λειτουργίες μας.

Η ιατρική ομάδα, οι τεχνολόγοι των ιατρικών μηχανημάτων και όλο το προσωπικό του εργαστηρίου συνδυάζοντας εμπειρία, όρεξη και ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε όλους τους τομείς της σύγχρονης ιατρικής απεικόνισης, είναι σε θέση να ανταποκριθεί με αξιοπιστία και αποτελεσματικότητα σε κάθε απαίτηση.

Στόχος μας είναι η άμεση εξυπηρέτηση (διενέργεια και γνωμάτευση της εξέτασης) τακτικών και επειγόντων περιστατικών, η οποία σε συνδυασμό με την συνεχή επικοινωνία με τους θεράποντες γιατρούς, διασφαλίζει το καλύτερο αποτέλεσμα για τον ασθενή.

Αυτονόητη υποχρέωση μας αποτελεί η κάλυψη των αναγκών των νοσοκομειακών μονάδων όποτε αυτό χρειαστεί.

Κατανοώντας την ανάγκη της ύπαρξης ενός σύγχρονου διαγνωστικού κέντρου που να αξιοποιεί όλες της δυνατότητες της σύγχρονης ακτινοδιαγνωστικής, βιοπαθολογίας και μοριακής βιολογίας και πυρηνικής ιατρικής η εταιρία μας προχωρά σε καινοτομίες υψηλής τεχνολογίας και τεχνογνωσίας , προσφέροντας μια σειρά εξετάσεων και υπηρεσιών που λείπουν από την Ήπειρο αλλά και σε αρκετές περιπτώσεις απο την Δυτική Ελλάδα.

Το εργαστήριο μας στεγάζεται στη Φώτου Τζαβέλα 4 έως 10. Το εργαστήριο ακτινοδιαγνωστικής και πυρηνικής ιατρικής λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός αργιών) από 08:15 μέχρι 21:00 ενώ τ ο εργαστήριο μικροβιολογίας - βιοπαθολογίας από Δευτέρα έως Παρασκευή (εκτός αργιών) από 07:15 μέχρι 21:00 και το Σάββατο από 08:00 έως 12:00.

Το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ έχει σύμβαση για την πραγματοποίηση των εξετάσεων με το σύνολο των δημοσίων ασφαλιστικών ταμείων και με το σύνολο σχεδόν των ιδιωτικών ασφαλιστικών εταιρειών.

 

   

Στο εργαστήριό μας, το ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ, προσπαθήσαμε να δημιουργήσουμε ένα σύγχρονο από κάθε άποψη πρότυπο διαγνωστικό κέντρο ανταποκρινόμενοι στα υψηλότερα standar σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ο ιατρικός εξοπλισμός ενός τέτοιου εργαστηρίου είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την πραγματοποίηση απεικονιστικών εξετάσεων που θα ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της ιατρικής.

Το εργαστήριο ακτινοδιαγνωστικής

Το 2006 ξεκινήσαμε με το ακτινοδιαγνωστικό εργαστήριο και προμηθευτήμε τον πλέον σύγχρονο εξοπλισμό. Από τότε μέχρι σήμερα ανανεώσαμε ήδη το σύνολο του εξοπλισμού:

Το 2006 τον μαγνητικό τομογράφο Philips Intera 1.5 Tesla

Το 2006 τον μαστογράφο Hologic Lorad με σύστημα ψηφιακής μαστογραφίας CR Konika Minolta

Το 2006 τους δύο υπερηχογράφους Philips HD11 και τον υπερηχογράφο Esaote Esatune

Το 2006 το ακτινολογικό-ακτινοσκοπικό Philips Duo Diagnost με σύστημα ψηφιακής ακτινογραφίας CR Konika Minolta

το 2006 το ψηφιακό πανοραμικό VILLA PANORAMIC

Το 2006 το οστεοπυκνόμετρο HOLOGIC EXPLORER

Το 2007 αξονικό τομογράφο Philips Brilliance 16 τομών

το 2008 τον υπερσύγχρονο αξονικό τομογράφο Philips Brilliance 64 τομών που αντικατέστησε τον Philips Brilliance 16 τομών του 2007,

το 2009 τον ψηφιακό μαστογράφο GE Senographe 2009 που αντικατέστησε τον Hologic Lorad του 2006,

το 2010 το ψηφιακό πανοραμικό VILLA ROTOGRAPH EVO που αντικατέστησε το VILLA PANORAMIC

το 2010 τον υπερηχογράφο SAMSUNG ACCUXIV V20

το 2011 το FFD AERO DR KONIKA MINOLTA για ψηφιακή ακτινογραφία υψηλής ευκρίνειας

το 2012 τον υπερηχογράφο SAMSUNG ACCUXIV XG

το 2013 τον υπερηχογράφο SAMSUNG UGEO H60

το 2014 τον δεύτερο ψηφιακό μαστογράφο HOLOGIC SELENIA

το 2015 δύο υπερσύγχρονους high end υπερηχοτομογράφους SAMSUNG RS80A Prestige

το 2016 το τελευταίας γενιάς cone beam τρισδιάστατης απεικόνισης πανοραμικό 3D CBCT VILLA ROTOGRAPH EVO

το 2016 το δεύτερο FFD AERO DR KONIKA MINOLTA PREMIUM για ψηφιακή ακτινογραφία υψηλής ευκρίνειας

το 2017 τον υπερσύσγχρονο μαγνητικό τομογράφο Philips Achieva Nova16 channel

το 2017 τον υπερσύγχρονο high end υπερηχοτομογράφο SAMSUNG RS80A Prestige

το 2019 τον υπερσύγχρονο high end υπερηχοτομογράφο SAMSUNG RS85

Το εργαστήριο βιοπαθολογίας

Το 2013 επεκτείναμε τις δραστηριότητες του διαγνωστικού κέντρου εγκαθιστώντας ένα επίσης πλήρες και υπερσύγχρονο βιοπαθολογικό εργαστήριο με δυνατότητα ολοκληρωμένης διαγνωστικής προσέγγισης στους τομείς των ορμονών, της ανοσολογίας, της αιματολογίας, της μικροβιολογίας και ιολογίας, της βιοχημείας, της μοριακής βιολογίας, της κυτταρογενετικής, της κυτταρομετρίας, του ελέγχου υπογονιμότητας και του προγεννητικού ελέγχου. Η τεχνολογία της ROCHE DIAGNOSTICS, μίας από της μεγαλύτερες εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της iv vitro ιατρικής, με τους αναλυτές Cobas Integra 400 plus (βιοχημικός αναλυτής), Cobas e 4110 (ανοσολογικός αναλυτής), Cobas u 4110 (αναλυτής ούρων), Cobas 9180 (αναλυτής ηλεκτρολυτών) και Sysmex XS 1000i με αυτόματο sampler (αιματολογικός αναλυτής), διασφαλίζει την εγκυρότητα των διαγνωστικών μας εξετάσεων.

Το 2014 προμηθευτήκαμε το υπερσύγχρονο σύστημα Ταυτοποίησης/Αντιβιογράμματος miconcerto της Βiomerieux δομημένο γύρω από τον αναλυτή Vitek®2 Compact. Ένα σύστημα που στην δυτική Ελλάδα είναι εγκατεστημένο μόνο στα μεγάλα νοσοκομεία και εξασφαλίζει αξιοπισία και ακρίβεια.

To 2016 τον αιματολογικό αναλυτή SIEMENS ADVIA 560, τον ανασολογικό αναλυτή SIEMENS ADVIA Centaur CP, τον βιοχημικό αναλυτή SIEMENS Dimension RxL Max Integrated Chemistry και τον αναλυτή ούρων SIEMENS Clinitek Advantus

Το εργαστήριο πυρηνικής ιατρικής

Το 2017 το διαγνωστικό κέντρο δημιούργησε το τρίτο σημαντικό εργαστήριο, αυτό της πυρηνικής ιατρικής. Με την προμήθεια και εγκατάσταση της γ-camera Symbia SIEMENS και του σταθμού εργασίας Syngo MI workplace SIEMENS απέκτεισε την δυνατότητα για την διενέργεια του συνόλου των "in vivo" SPECT εξετάσεων που είναι γνωστές με την ονομασία σπινθηρογραφήματα.

Το ανθρώπινο δυναμικό

Το διαγνωστικό κέντρο διαθέτει ένα εξιδικεύμενο και υψηλών προσόντων ανθρώπινο δυναμικό με περισσότερους από 30 εργζόμενους. Από τους γιατρούς, τον ακτινοφυσικό, τους τεχνολόγους ιατρικού εξοπλισμού, τους νοσηλευτές και τους υπαλλήλους γραμματειακής υποστήριξης, έως τους υπαλλήλους υπευθυνους για την υγειινή των χώρων και την καθαριότητα, τον τεχνικό ασφαλείας και τον συντηρητή, όλοι δίνουν καθημερινά τον καλύτερο τους εαυτό προκειμένου να ανταποκριθούν στις ανάγκες των εξεταζομένων σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του εργαστηρίου.

Με την συνεχή επιμόρφωση και εκπαίδευση των εργαζομένων και τις πολλαπλές διαδικασίες πιστοποίησης των υπηρεσιών διασφαλίζουμε την υψηλή ποιότητα στο χώρο των διαγνωστικών εργαστηριακών εξετάσεων.

Τα οικονομικά στοιχεία της εταιρείας

ισολογισμοί:  2007 - 2008 - 2009 - 2010 - 2011 - 2012 - 2013 - 2014 - 2015 - 2016 - 2017 - 2018 - 2019

 

...
πληροφορίες για τις εξεταζόμενους
οι εταιρείες εξοπλισμού
εταιρείες λογισμικού
διασφάλιση ποιότητας υπηρεσιών
πληροφορίες για ιατρούς
προμηθευτές
έρευνα και εξέλιξη
.....
           

 


ΦΩΤΟΥ ΤΖΑΒΕΛΑ 4-10 ΙΩΑΝΝΙΝΑ
τηλέφωνα: 26510 646 66 - 646 26 fax: 26510 646 96